-----MALZEMELER-----
1 küçük karnıbahar
250 gram kıyma
1 adet kuru soğan
3 adet domates
3 adet biber
tuz,pulbiber,salça
-----YAPILIŞI-------
Karnıbahar çiöekleri ayıklanıp haşlanır.Suyu süzülünce soğuk suyla yıkanır ve bir borcama dizilir.Bir tencerede kuru soğan, kıyma, biraz yağla kavrulur.Sonradan 2 adet domates ve 2 adet biber rendelenerek eklenir.Salçası ve baharatı katılır.Bir fincan su eklenip pişirilir.Pişen karışım karnıbaharların üzerine dökülür.Bir adet domates ve bir adet biber dilimlenip üzerine dizilir.180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirilir.Sıcak servis yapılır.
AFİYET OLSUN.....:) Mehtap DUYMAZ
29 Ekim 2009 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder